Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Logopedie Leekerweide krijgt touchscreen van bewoner eerste inschuifwoning

Door de MVO Actie Mondial Aad de Wit Verhuizingen werken de verstandelijk beperkten van de logopedie afdeling van Leekerweide binnenkort met een touchscreen. Elke aanraking op het touchscreen zorgt voor een direct en zichtbaar effect wat het voor verstandelijk beperkten makkelijker maakt om met een computer te werken. De afstand tussen een toetsenbord en een beeldscherm is vaak te groot, legt logopediste, Ivonne Scheer uit. Zij begeleidt de dochter van winnares Mevrouw Koeckhoven.

Mevrouw Koeckhoven – die zich als eerste heeft aangemeld voor een zogenaamde ‘Inschuifwoning’ en door  Mondial Aad de Wit Verhuizingen van en naar een tijdelijke woning wordt verhuisd – mocht vrijdag 10 september jl. een cadeaucheque van 450 euro weggeven aan een zelf uitgekozen goed doel. Voor haar ‘hulp’ ontving ook zij een cadeaucheque van 450 euro. De Ursemmer wist wel een goede bestemming: de logopedieafdeling waar haar dochter Gerda gebruik van maakt.

De Inschuifwoning
De Inschuifwoning is de renovatierevolutie die bedacht werd door Ton van Langen, technisch directeur van Mulder Obdam. Het concept houdt in dat een woning binnen een maand volledig gerenoveerd wordt voor slechts 66.000 euro exclusief b.t.w.
Mulder Obdam heeft in vroeg stadium de samenwerking gezocht met 9 andere bedrijven in de bouwsector, waaronder dus Mondial Aad de Wit Verhuizingen die als eerste in actie zal komen d.m.v. het verhuizen van de bewoonster van deze allereerste Inschuifwoning.