Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers Waaijenberg Groep zet Local Green Energy in het zonnetje

De Mondial Movers Waaijenberg Groep zet sterk in op duurzaamheid en kan daarbij rekenen op ondersteuning van Local Green Energy. Zo is het bedrijfspand van het verhuisbedrijf uit Ede, met hulp van het adviesbureau, verder verduurzaamd. Als dank voor de prettige samenwerking werd een symbolisch cadeau overhandigd: een zonnepaneel met een bijzonder ontwerp.

Local Green Energy
Piet van der Wal (Mondial Movers Waaijenberg Groep) overhandigt het cadeau aan Frans Zoeteman (Local Green Energy).

De Mondial Movers Waaijenberg Groep is gecertificeerd voor het Keurmerk Sociale Onderneming. Hiermee toont het verhuisbedrijf aan dat het team bewust bezig is met sociaal en duurzaam ondernemen. Zo wordt er onder meer een bijdrage geleverd aan Sustainable Development Goal 13: klimaatactie. Hierbij wordt er zowel gekeken naar de uitvoering van de verhuiswerkzaamheden, als naar de interne bedrijfsvoering.
Vorig jaar startte het verduurzamingsproject van het bedrijfspand van de Mondial Movers Waaijenberg Groep. In totaal werden er maar liefst 860 zonnepanelen geplaatst. Bovendien werd het dak zelf voorzien van een kunststof dakbedekking. Dit gaat niet alleen lang mee, het is ook nog eens volledig recyclebaar. Kortom: een milieuvriendelijke investering waar het verhuisbedrijf jaren plezier van zal hebben. Dit hele traject werd begeleid door Local Green Energy, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in duurzame oplossingen.

Samenwerking

Om deze partij te bedanken voor de samenwerking, werd er een bijzonder cadeau ontworpen. Tijdens het hele proces bleek er een zonnepaneel te zijn dat niet gebruikt kon worden vanwege een productiefout. Om te voorkomen dat het weggegooid zou worden, werd er een mooi ontwerp gemaakt op het paneel.
Piet van der Wal (CEO van de Mondial Movers Waaijenberg Groep) overhandigde het ludieke geschenk aan Frans Zoeteman van Local Green Energy. Inmiddels heeft het geschenk een mooi plekje in het kantoorpand gekregen.