Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Linnaeusonderscheiding voor Mondial Kattenberg Verhuizingen

Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft vanwege haar ‘uitzonderlijke sociaal-maatschappelijke betrokkenheid’ de Linnaeusonderscheiding in ontvangst mogen nemen. De award is een bevestiging van het feit dat het familiebedrijf uit Nunspeet zich op een bijzondere manier inzet voor de regio.

Linnaeusonderscheiding voor Mondial Kattenberg Verhuizingen
De Linneausonderscheiding werd uitgereikt door Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland.

De Linnaeusonderscheiding wordt jaarlijks namens de Economic Board Noord-Veluwe uitgereikt. Bij de beoordeling voor deze prijs kijkt de jury onder meer naar: sociaal ondernemerschap, milieubewustzijn en een exceptioneel goed personeelsbeleid. Ook moet de winnaar in de regio een ambassadeursfunctie vervullen.
Dit jaar werd het verhuisbedrijf uit Nunspeet uit 12 genomineerden als winnaar gekozen. In het juryrapport valt onder meer te lezen: “De winnaar is bij uitstek een voorbeeld van een Veluws familiebedrijf dat nationaal en internationaal succesvol opereert vanuit de lokale wortels. Een ondernemer die vernieuwend en maatschappelijk betrokken is, met een groot netwerk. Mondial Kattenberg Verhuizingen loopt voorop in de ontwikkelingen rond circulariteit en CO2-neutraal.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mondial Kattenberg Verhuizingen is al gecertificeerd voor het Keurmerk Sociale Onderneming vanwege haar inzet op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De Linnaeusonderscheiding is een mooie bevestiging van alle inspanningen die worden geleverd op het gebied van sociaal ondernemerschap. De onderscheiding bestaat uit een award, een sculptuur en een cheque van 500 euro, te besteden aan een goed doel in de regio. Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft gekozen voor ‘Nunspeet biedt onderdak’. Vanuit dit initiatief wordt er hulp geboden aan vluchtelingen uit Oekraïne.


Linnaeusonderscheiding voor Mondial Kattenberg Verhuizingen