Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Limburg Cultuur Onderstreept met Mondial Centrum Verhuizingen

Kunst krijgt extra aandacht van verhuizers

Verhuiswagen en Kunst krijgt extra aandacht van de Mondial Movers verhuizers

De Art-Handlers van Mondial Centrum Verhuizingen, de vestiging van Mondial Movers in Zuid-Limburg, hebben regelmatig de handen vol aan de grote markeerstift van de actie Limburg Cultuur Onderstreept.

Sinds eind februari 2013 reist de gigantische markeerstift door het Limburgse land. Elke 4-6 weken is de reuze 3D-Marker ergens in Limburg te zien bij een culturele manifestatie. De marker onderstreept het belang van cultuur voor de maatschappij en is de zichtbare uiting van het cultuurbeleid van de Provincie Limburg. De verhuizers van Mondial Centrum zijn blij dat ze het gevaarte iedere keer weer op de juiste plek mogen zetten. Iets wat natuurlijk op vakkundige wijze moet gebeuren, maar waar ze dankzij hun opleiding tot Art-Handler ook daadwerkelijk goed toe in staat zijn. Naast het feit dat het gevaarte natuurlijk in topconditie moet blijven is deze zeer robuust (en dus zwaar) uitgevoerd.
Leuke bijkomstigheid voor de verhuizers is dat ze op deze manier wel als eerste met interessante culturele evenementen in de provincie kennis maken. Tussendoor wordt het kunstwerk opgeslagen in de beveiligde opslag van Mondial Centrum Verhuizingen in Maastricht.