Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Libelle Weekwinnaars Inboedelhotel

Libelle 49 had een grote puzzelactie met een door het Inboedelhotel ter beschikking gestelde prijs

Libelle - Inboedelhotel - Prijswinnaars - Puzzelactie

Cover van de Libelle 49 van 2016

Maar liefst 2,3 miljoen lezeressen van Libelle hebben de door het Inboedelhotel ter beschikking gestelde prijs onder ogen gehad.

Puzzelactie

Iedere week doen weer duizenden lezeressen mee aan de puzzelactie of proberen via een Bel en Win actie een aantrekkelijke prijs te winnen. Door het Inboedelhotel werden maar liefst twee prijzen aangeboden. Iedere winnaar krijgt  een jaar lang gratis gebruik van een kamer in het Inboedelhotel. Zelfs met het lage tarief van € 10,00 per week per kamer is het altijd nog een prijs van € 550,00.

Alle inzenders dragen ook bij aan de door Libelle gesteunde actie van Natuurmonumenten, maar de opbrengst hiervan is nu nog niet bekend.

Winnaars

De twee winnaars zijn inmiddels bekend. Het gaat om lezeressen uit Heiloo en Zoeterwoude en zij hebben dan ook een bevestiging per post ontvangen.

Eerst gaan de winnaars kiezen in welk van de meer dan 20 Inboedelhotels in Nederland ze hun spullen willen opslaan.  Dan wordt alles administratief in gang gezet om het mogelijk te maken. In een kamer in het Inboedelhotel kan van alles worden opgeslagen. Door het special Inboedelhotel opslagsysteem blijven de kosten van deze Self Storage de laagste van Nederland, terwijl veiligheid en bescherming van de inboedel is gegarandeerd.