Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Libelle gratis verhuizing

Libelle kent de wekelijkse Bel en Win actie, waarbij lezeressen kunnen inbellen en door de computer geselecteerd worden voor een prijs.

In de uitgave van week 41 ( 2 oktober 2015) staat een aankondiging dat de lezeressen van de Libelle een gratis verhuizing kunnen winnen ter waarde van maximaal € 2.500,00

Winnen kan door het aangegeven telefoonnummer te bellen en dan wordt, door de computer, direct beslist of de prijs gewonnen is , of niet. De opbrengst van de Bel & Win actie komt ten goede van Natuurmonumenten.

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, hoort eind van de maand van het Libelle-team wie de gelukkige winnaar is van deze prachtige prijs.

Natuurlijk nemen we dan contact op met de winnaar om te bespreken wanneer er verhuisd moet gaan worden. De verhuizing moet voor 30 juni 2016 zijn uitgevoerd en kent een maximale waarde van € 2.500,00. Voor de verhuizing zal een offerte worden gemaakt, waarin precies staat omschreven wat de verhuizers van Mondial Movers zullen doen. Dus inpakken breekbaar, het afhalen en ophangen van lampen, het vervoer, het plaatsen enz. Natuurlijk wordt er ook een all-risk verhuisverzekering afgesloten.

Het bedrag van de prijs maakt het mogelijk om een ontspannen verhuizing mee te maken, door de verhuizers van het op 28 vestigingen in Nederland aanwezige verhuisbedrijf.

Niet gewonnen, wel verhuizen?

Vraag dan gratis een offerte aan via deze link of gebruik de VerhuisApp!

LIbelle Bel&Win Verhuizer Mondial Movers  verhuizing