Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Leverancier Schijvens Hilvarenbeek 150 jaar zonder te verhuizen

Leverancier Mondial Movers kledinglijn 150 jaar!

De leverancier van de bedrijfskleding, Schijvens uit Hilvarenbeek, bestaat 150 jaar

De leverancier van de bedrijfskleding, Schijvens uit Hilvarenbeek, bestaat 150 jaar. Natuurlijk reden om een feestje te bouwen. Tijdens een bijeenkomst met klanten, medewerkers, familie en omwonenden werd er een speciale ’toekomst’ kledinglijn gepresenteerd. De kleding werd geshowd door de bedenkers, de kinderen van de mensen die dagelijks de Schijvens werkkleding dragen. Zo stond de kledingstijl anno 2030 van Hema, Jumbo en Karwei op de catwalk. Natuurlijk zijn de jongelui uitvoerig bedankt voor hun inzet en betrokkenheid.

Fijn was dat ook de samenwerking met Fair Wear in de schijnwerpers stond. Fair Wear is de organisatie die in de productielanden de arbeidsomstandigheden van de werknemers controleert. Schijvens heeft in 2010 opdracht gegeven om alle leveranciers te auditen om zo aan hun klanten te kunnen garanderen dat de bedrijfskleding onder menswaardige omstandigheden is gefabriceerd. Natuurlijk kon directeur Shirley Schijvens de Mondial leveranciersverklaring dan ook vol vertrouwen ondertekenen.

De talloze gasten is gevraagd om ter gelegenheid van het jubileum een donatie te doen aan de stichting Room to Read. Doel van de stichting is kinderen over de hele wereld te leren lezen en schrijven. Voorwaar een prachtige doelstelling!