Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bezoek jaarvergadering Les Gentlemen du Déménagement’: uitreiking awards

Awards uitreiken gebeurt niet alleen bij Mondial Movers. Ook bij de Franse zusterorganisatie “Les Gentlemen Du Déménagement” worden uitzonderlijke prestaties gewaardeerd.

Demenagement

Van links naar rechts de winnaars: Michel Garcin van Peysson Déménagements uit Aix-en-Provence, Vincent Christophe van Christophe uit Reims, Xavier Berton van Groupe Berton uit Orleans en Jean Pierre Desormeaux van Desormeaux uit Gravigny.

Tijdens de jaarvergadering van Les Gentlemen, in Hotel Barrière Du Lac in Parijs, waren zo’n 100 aanwezigen getuige van het uitreiken van maar liefst vier awards voor het beste Verhuisbedrijf.
Het gaat dan om deel-awards voor kwaliteit, ISO en bedrijfsvoering. De belangrijkste award was voor het ‘Beste Verhuisbedrijf van het Jaar’. Directeur Damien Grimault van Les Gentlemen kon de award overhandigen aan Jean-Pierre Desormeaux van het gelijknamige verhuisbedrijf uit Gravigny.

Tom Stuij en Marc van den Elzen van Mondial Movers waren bij de heuglijke gebeurtenis aanwezig en konden bevestigen dat ook in de internationale samenwerking Jean-Pierre en zijn team verhuizers aan de top staan!

Partner

Les Gentlemen Du Déménagement is sinds 2000 de partner van Mondial Movers binnen de European Moving Group. Er zijn meer dan 125 vestigingen in Frankrijk, waardoor de verhuizingen altijd uitgevoerd kunnen worden.

Verder werd er tijdens de bijeenkomst afscheid genomen van Gilles Raynal, die meer dan 30 jaar actief is geweest binnen Les Gentlemen Du Déménagement. Zowel als voorzitter als bestuurslid. Gilles heeft zijn bedrijf “Déménagement Andrë Raynal” in Toulouse overgedragen aan nieuwe eigenaren.

Teamwork

Een bijzonder moment was ook dat de kersverse voorzitter Mw. Fréderique Dorso haar volledige bestuursteam op het toneel vroeg om zo te benadrukken dat het succes van het bedrijf niet van één persoon afhangt. Fréderique is de eerste vrouwelijke voorzitter, een taak die haar toevertrouwd is nadat ze al jaren deel uitmaakt van het bestuur.

Demenagement