Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Lerend werken bij Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer

Afgestudeerd? In de leeftijd van 18 t/m 26 jaar en moeite om de juiste baan te vinden? In samenwerking met De Startersbeurs biedt Mondial Movers de mogelijkheid om relevante leer- en werkervaring op te doen.

lerend werken startersbeurs mondial movers verhuizen

Onder leiding van de Account Executive leer jij, als Junior Account Executive, je te ontwikkelen en te anticiperen op vragen vanuit de opdrachtgevers. Iedere stap in het leerproces creëert nieuwe kansen en verantwoordelijkheden. Je doorloopt alle aspecten van contact met de opdrachtgevers en collega’s en de bijbehorende administraties.

Gespecialiseerde programma’s helpen jou door de procedures terwijl er altijd de mogelijkheid is om terug te vallen op de kennis en kunde van je directe collega’s. Na verloop van tijd ben jij in staat orders te accepteren en te begeleiden naar hun afronding.

Dynamische leerwerkplek

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, is een groot verhuisbedrijf met 28 vestigingen in Nederland en behoort tot de top 3 verhuisbedrijven. De verhuizer beheert grote landelijke verhuiscontracten die vanuit de vestiging in Alblasserdam gecoördineerd worden. Er is een jong team van collega’s en (elkaar iets) leren hoort bij onze doelstellingen.

Wat is de Startersbeurs?

De Startersbeurs is een nieuwe regeling voor jongeren die klaar zijn met hun opleiding. De beurs biedt je de kans gedurende maximaal zes maanden werkervaring op te doen in een bedrijf naar eigen keuze. In deze periode ontwikkel je, onder begeleiding van een ervaren medewerker van het bedrijf, competenties en vaardigheden die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt én aansluiten bij jouw opleidingsniveau. Het is de bedoeling dat je gemiddeld 32 uur per week bij het bedrijf werkt. Als starter ontvang je van de werkgever een tegemoetkoming van 500 euro (netto) per maand. Daarnaast stopt je werkgever maandelijks 100 euro in een scholingsspaarpot. Hiermee kun je na afloop van de zes maanden werkervaring (extra) scholing, een cursus of een certificeringstraject volgen.

Voor wie is de Startersbeurs?

  • De Startersbeurs is bedoeld voor jongeren van 18 t/m 26 jaar die ingeschreven staan in de gemeente Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht.
  • Heb je op dit moment een (bij)baan, dan mag je naast de Startersbeurs niet meer dan 11 uur per week extra werken.
  • Verder volg je geen rijksbekostigd onderwijs (meer) en heb je minimaal een MBO2-, HAVO- of VWO-diploma of een afgeronde HBO- of WO-opleiding (je hebt dan een zogenaamde startkwalificatie).
  • Daarnaast mag je geen uitkering hebben tijdens de Startersbeurs. Je dient deze bij aanvang stop te zetten.

Interesse gewekt?

Hebben wij jouw interesse weten te wekken?
Meer informatie is te vinden op de website van De Startersbeurs; klik hier voor de juiste pagina.