Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizen leren op SBO De Regenboog

Ervaren verhuizer Jan van Santen geeft les.

Jan van Santen voor de klas Regenboog Mondial MoversJan van Santen en Verhuizen Regenboog Mondial Movers

Klaar met verhuizen heeft Jan van Santen, ervaren verhuizer en eigenaar van Mondial Waaijenberg verhuizers uit Ede, weer eens voor de klas gestaan.

Gezien Jan z’n ervaring als Opa (hij is het al meermalen) was hij helemaal op z’n plaats bij groep 1 en 2 van de CNS OSB De Regenboog.

Na een aanloopje met tekenen mochten de kinderen Opa Jan helpen bij het inpakken, wat natuurlijk met veel vrolijkheid gepaard ging. Het was Jan af en toe niet duidelijk hoe en wat de kleine deugnieten allemaal aan het doen waren.

Maar uiteindelijk kon de les netjes worden beëindigd. De kinderen hebben kennisgemaakt met de wereld van verhuizen en alle dozen stonden klaar voor een verhuizing naar een volgende bestemming. Na een laatste verhaaltje over kindjes die gaan verhuizen is Opa Jan tenslotte uitgezwaaid.

Kinder Verhuisdoos Mondial Movers

Het gebaar van Jan van Santen wordt door directie en leraren van De Regenboog  zeer op prijs gesteld. Het koste wat tijd en moeite, maar de glunderende gezichtjes maken veel goed. En dat allemaal door een verhaal over verhuizen!