Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Leerlingen bezoeken Mondial Oostland Verhuizingen

De leerlingen van groep 8 van obs ’t Heidemeer hebben, in het kader van het Innovatiefestival Midden-Groningen, een bezoek gebracht aan een bedrijf in de regio: Mondial Oostland Verhuizingen. Het Innovatiefestival heeft als doel om leerlingen kennis te laten maken met technische beroepen.

leerlingen

De scholieren van basisschool ’t Heidemeer uit Sappemeer werden hartelijk ontvangen op het kantoor van het Groningse verhuisbedrijf, dat al sinds 1928 bestaat. Directeur Jan van Santen vertelde meer over de geschiedenis van Mondial Oostland, de verhuisbranche en de uiteenlopende werkzaamheden die worden verricht. Hij benadrukte daarbij dat er diverse functies zijn binnen een verhuisbedrijf: van verhuizer, chauffeur en voorman, tot planner, administratief medewerker, verhuisadviseur, boekhouder en directeur.

De leerlingen kregen vervolgens een rondleiding door het bedrijf en de beveiligde opslagloodsen, waarmee ze een beter beeld hebben gekregen wat het werken in de verhuisbranche precies inhoudt.

Charme van verhuisbranche

Mondial Oostland Verhuizingen staat als verhuisbedrijf midden in de samenleving en werkt graag mee aan initiatieven als het Innovatiefestival Midden-Groningen. Het is een mooie gelegenheid om de jeugd kennis te laten maken met de charme van de verhuisbranche en de mogelijkheden die er zijn om door te groeien.