Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Lauwrens de Jong viert 20-jarig jubileum bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Het is feest bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken! Lauwrens de Jong werd 20 jaar geleden eigenaar van het verhuisbedrijf uit Zoetermeer. Daarnaast viert hij zaterdag 31 juli zijn 50e verjaardag. Reden genoeg voor het team om de bevlogen directeur in het zonnetje te zetten.

Lauwrens de Jong viert 20-jarig jubileum bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken
Archieffoto uit 2020: Lauwrens de Jong neemt namens Mondial Verhuisbedrijf Henneken het Keurmerk Sociale Onderneming in ontvangst.

Lauwrens de Jong nam in 2001 het stokje over van Aad en Jacques Henneken en bouwde verder aan de goede naam. Het verhuisbedrijf uit Zoetermeer werd opgericht in 1870 en kenmerkt zich al jaren door de filosofie: ‘doe je werk goed, dan komt de klant terug’. Het team heeft bij de uitvoering van het werk kwaliteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dat is terug te zien in de uitstekende klantbeoordelingen en in het feit dat het bedrijf veel vaste klanten heeft.

Voorbereiding

Mondial Verhuisbedrijf Henneken verzorgt zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Een belangrijk onderdeel van het werk bestaat uit verhuizingen van en naar Engeland. Zeker sinds de aankondiging van de Brexit was dit een uitdaging om op te pakken. Echter was dit geen reden tot paniek bij Lauwrens: gewoon rustig doorgaan en zorgen voor een goede voorbereiding. Dat heeft erin geresulteerd dat (nu de Brexit een feit is) klanten ook op dit vlak volledig ontzorgd worden.
Naast de internationale verhuizingen is het bedrijf gespecialiseerd in verhuizingen van zorginstellingen en worden complexe projecten (zoals de logistiek rondom de Tweede Kamerverkiezingen in coronatijd) opgepakt. Dit zijn grootschalige opdrachten waarbij een zorgvuldige planning belangrijk is.

Sociaal en duurzaam ondernemen

Het werk wordt uitgevoerd door een hechte club medewerkers. In het personeelsbeleid is er aandacht voor een prettige werksfeer en een goede gezondheid. Dit zorgt ervoor dat het verloop onder het personeel laag is: de meeste collega’s werken er al jaren.
Daarnaast zet het verhuisbedrijf in op sociaal en duurzaam ondernemen. Mondial Verhuisbedrijf Henneken is niet voor niets in het bezit van het SEBO keurmerk (Sociaal Economisch Betrokken Onderneming), een certificaat dat uitgegeven wordt door de gemeente Zoetermeer. En vorig jaar kwam daar het Keurmerk Sociale Onderneming (een landelijk keurmerk) bij. Een mooie waardering voor het hele team!

Lauwrens de Jong viert 20-jarig jubileum bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken.
Lauwrens de jong, Rudi Roels, Jacques Henneken en Aad Henneken.