Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers aanwezig op lancering Social Impact Market

Verhuisbedrijf Mondial Movers was op vrijdag 2 februari 2018 aanwezig op de lancering van de nieuwe website van de Social Impact Market: www.buy-social.nl. Dit is een online platform waar sociaal ondernemers producten en diensten kunnen presenteren. Mondial Movers is op deze website te vinden met MoBis, een opslagsysteem dat hergebruik van meubilair en andere spullen stimuleert.

Lancering Buy Social

De website van Buy Social is een platform voor inkopers en sociaal ondernemers. 

Het online platform is een initiatief van Social Enterprise en de Social Impact Factory. De nieuwe site werd afgelopen vrijdag gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het onderkomen van de Social Impact Factory in Utrecht. Het doel van het platform is om een overzichtelijk aanbod van producten en diensten van sociaal ondernemers te presenteren. De website is een soort Martkplaats voor inkopers die duurzaam en verantwoord willen inkopen. Zij kunnen via een zoekfunctie makkelijk en snel datgene vinden wat ze nodig hebben. 

MoBis

Op de Social Impact Market zijn inmiddels al veel bedrijven te vinden, waaronder Mondial Movers. Het verhuisbedrijf licht op het platform MoBis uit. Deze afkorting staat voor: Mondial Opslag Beheer Informatie Systeem. Met MoBis staat recycling centraal: een goed informatiesysteem zorgt ervoor dat overtollige inventaris binnen de eigen organisatie hergebruikt wordt. Dit moet voorkomen dat er onnodig nieuwe spullen worden gekocht. MoBis kan het beste gezien worden als een Marktplaats voor alle medewerkers van hetzelfde bedrijf of organisatie. Lees er meer over op www.buy-social.nl.