Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizingen Laboratorium en Cleanroom

Verhuizingen Laboratorium en Cleanroom

Mondial Movers heeft de gespecialiseerde verhuizingen van laboratoria en cleanrooms zichtbaarder gemaakt voor de buitenwereld. Vanaf nu zullen dit soort verhuizingen worden aangeboden met een eigen sublogo.

Logo Mondial Movers Verhuizingen Laboratorium en Cleanroom
Zeker binnen de onderwijswereld is er steeds meer aandacht voor het veilig verhuizen van schei- en natuurkunde lokalen. Ook het bedrijfsleven gaat voorzichtiger om met de gevaarlijke stoffen die binnen het bedrijf aanwezig zijn.

Mondial Movers kan vertrouwd een laboratorium of een cleanroom verhuizen met speciaal daartoe opgeleide medewerkers. Door verregaande samenwerking met VWR technical services kunnen zelfs de meest bijzondere situaties volgens de regels worden verhuisd.

Dat vakkennis noodzaak is blijkt ook uit deze publicatie, waar melding wordt gemaakt van een calamiteit tijdens een verhuizing. Dit had volgens onze specialisten voorkomen kunnen worden als er met meer kennis en aandacht was verhuisd.

Inlichtingen over deze verhuisservice worden verstrekt door Marcel de Waal, commercieel directeur van Mondial Movers en bereikbaar via 078-6990333.