Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Laboratorium en cleanroom verhuizing naar volle tevredenheid uitgevoerd

Laboratorium en cleamroom verhuizing naar volle tevredenheid uitgevoerd

BROCACEF ziekenhuisfarmacie in Venray – het voormalige ZALV – nam onlangs haar intrek in de nieuwe locatie aan de Amfoor in Oostrum, gemeente Venray. Als specialist op het gebied van Laboratorium en cleanroom verhuizingen, heeft Mondial van Dijk Verhuizingen deze verhuizing dan ook op haar genomen. Daarnaast werden het magazijn en de kantoorruimtes verhuisd door de ervaren verhuizers uit Boxmeer. De opdrachtgever bleek tijdens de evaluatie meer dan tevreden: “De rust tijdens de verhuizing heeft ervoor gezorgd dat we ons doel hebben bereikt!  Mondial van Dijk Verhuizingen is onderdeel van Mondial Movers.

BROCACEF ziekenhuisfarmacie, zorgt dat dagelijks zo’n 10.000 mensen hun medicatie krijgen. Tijdens de verhuizing dienen de dagelijkse operationele processen zoveel mogelijk door te gaan. Erwin Faber, logistiek consultant/projectmanager bij BROCACEF groothandel: Je vervangt bij wijze van spreken de motor en het hele besturingssysteem van de auto, terwijl je tegelijkertijd op volle snelheid onderweg bent van A naar B. Dat is het meest lastige vanuit de bedrijfsvoering.

Daarnaast praat je over heel specialistische en gevoelige apparatuur en goederen. Jazeker, valt Adrie van Dellen, manager operations bij BROCACEF ziekenhuisfarmacie hem bij. “Denk aan apparatuur die in laboratoria wordt gebruikt; geneesmiddelen en opiaten; koelproducten en voor de mens schadelijke producten als cytostatica. Wij dienen ons als opdrachtgever dan ook strikt te houden aan allerlei wetten en regels. Mondial Van Dijk Verhuizingen begrijpt dit en heeft zich hier ook aan gehouden. De voorbereidingen werden door opdrachtgever en -nemer dan ook behoorlijk uitgebreid gedaan. Al snel bleek dat er maar één manier was om deze verhuizing tot een succes te maken, dat was door het samen te doen.

BROCACEF was op zoek naar een verhuisbedrijf dat heel veel werk kon verrichten en daarin ook flexibel was. Faber: “Dat heeft Mondial Van Dijk Verhuizingen meer dan waargemaakt. En als extraatje hebben we nog die rust gekregen. Dat was uiteindelijk de belangrijkste toegevoegde waarde van het hele traject. Dat heeft er voornamelijk voor gezorgd dat we ons doel hebben bereikt. Het gaat erom dat je dingen die fout gaan goed kunt oplossen.

Mondial Movers heeft speciaal opgeleide medewerkers die laboratorium en cleanroom verhuizingen kunnen uitvoeren. Mondial Movers vindt het belangrijk dat haar medewerkers goed zijn opgeleid om een dergelijke verhuizing uit te voeren, omdat ze in aanraking kunnen komen met schadelijke middelen. Met de opleiding tot laboratorium en cleanroom verhuizingen kunnen verhuizers omgaan met gevaarlijke stoffen.