Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Laadpunt geopend in Castrcum op verzoek Carel Kuijper

2500ste publieke oplaadpunt op verzoek van Carel Kuijper

Elektrisch auto Laadpunt geopend in Castrcum op verzoek Carel Kuijper

Carel Kuijper, directeur-eigenaar van Mondial Aad de Wit Verhuizingen uit Castricum is een enthousiast elektrisch rijder en maakt dagelijks gebruik van een van de inmiddels 5 elektrische personenwagens die deze vestiging van Mondial Movers in haar bezit heeft.

Om ook in zijn woonplaats Limmen zijn auto goed te kunnen opladen heeft hij een verzoek tot plaatsing van een publiek oplaadpunt gericht aan de stichting e-laad.

Door het toeval bleek het de 2500ste laadpaal te zijn die door de stichting e-laad in Nederland kon worden geplaatst, reden voor wethouder Christel Portegies van Castricum om samen met directeur Onoph Caron van e-laad dit bijzondere laadpunt officieel te komen onthullen.

De echte openingshandeling werd natuurlijk verricht door de Renault Kangoo ZE van Mondial Aad de Wit Verhuizingen, die als eerste gebruik mocht maken van de laadpaal.

Carel Kuijper en zijn buurtbewoners kunnen voortaan gebruik maken van dit publieke laadpunt en dragen zo bij aan de uitbouw van het elektrische wagenpark in Nederland.

Stichting e-laad is blij met deze nieuwe mijlpaal. Op steeds meer openbare plekken in Nederland kan men terecht voor het laden van elektrische auto’s. De stichting plaatste in de eerste jaren vooral publieke laadpunten op strategische plekken in overleg met de gemeente. Tegenwoordig worden vooral publieke laadpunten geplaatst op verzoek van mensen die elektrisch gaan rijden en hun auto vlakbij huis willen kunnen opladen. Het gaat dan om mensen die geen eigen garage, oprit of carport hebben. Wie elektrisch wil rijden en op straat parkeert, heeft een publiek laadpunt nodig.