Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuizing bijzonder kunstobject

Bijzondere kunstwerken verhuizen bij een particuliere verhuizing? Geen probleem! Zo verhuisde de Mondial Waaijenberg Groep laatst een kunstobject van de begane grond van de oude woning naar de bovenverdieping van een appartementencomplex.

kunstobject verhuizen

Als Erkend Verhuizer staan de verhuizers van de Mondial Waaijenberg Groep garant voor een professionele verhuizing, of het nu gaat om een zakelijke verhuizing of een particuliere verhuizing. Het verhuisteam weet voor iedere inboedel een passende oplossing te vinden om het over te brengen naar de nieuwe locatie. Ook bij het verhuizen van een kunstobject kijkt het team zorgvuldig wat er nodig is om het veilig te vervoeren.

De Mondial Waaijenberg Groep maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Dit is een landelijke verhuisorganisatie met vestigingen door heel Nederland. Het dienstenpakket van Mondial Movers is heel breed: van het verhuizen van kunstinstellingen en zorgorganisaties tot bibliotheken en archieven. Alles is mogelijk. Ook bij particuliere verhuizingen kan de klant volledig ontzorgd worden: van het inpakken van de inboedel tot het (de)monteren van meubilair. Daarnaast zijn er in het hele land faciliteiten om de inboedel tijdelijk in opslag te plaatsen.