Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kringloopdozen op hun retour

Remco Buurma, verhuizer bij Mondial Waaijenberg Verhuizers, overhandigd de eerste gevulde kringloopdozen aan Johan Vroom, werkleider logistiek bij Restore Kringloop.

kringloopdozen mondial movers

Mondial Waaijenberg Verhuizers uit Ede is al enige tijd partner van Restore Kringloop. Deze samenwerking resulteert in een uniek concept om een bijdrage te leveren aan besparing van het milieu en om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen die extra hulp of begeleiding kunnen gebruiken.

Bij elke verhuizing ontvangt de klant van het verhuisbedrijf meerdere kringloopdozen. Met deze speciale dozen kunnen zij overtollige en/of herbruikbare spullen verzamelen. Wanneer de dozen vol zitten, zorgt Mondial Waaijenberg Verhuizers ervoor dat de kringloopdozen terecht komen bij één van de Restore kringloopwinkels in Barneveld, Ede of Veenendaal. In deze winkels krijgen de spullen niet alleen een tweede leven, maar leveren zij ook werk op voor mensen die extra hulp of begeleiding kunnen gebruiken bij verschillende werkzaamheden.

Krachten gebundeld

De kringloopdoos is een samenwerking van Restore Kringloop en Mondial Waaijenberg Verhuizers. Samen hebben zij hun krachten gebundeld in de kringloopdoos om op die manier een bijdrage te leveren aan hergebruik, sociale werkgelegenheid en koopjeskansen.

Restore Kringloop

De missie van Restore Kringloop is het klantgericht werken aan sociale werkgelegenheid en hergebruik van goederen en grondstoffen. Een missie die ook bij Mondial Movers past. Het landelijke verhuisbedrijf is immers koploper op het gebied van duurzaamheid en zet zich dagelijks in voor de drie P’s: People, Planet en Profit, die samenkomen in maatschappelijk verantwoord ondernemen.