Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kraaienrit de blijste tour van nederland

Verhuiswagen truck Mondial Movers Joh. van Buuren en Zn verhuizingen

De Mondial Movers vestiging uit Delft, Mondial Joh. van Buuren & Zn. Verhuizingen heeft op 15 juni 2013 meegereden met de Kraaienrit, de blijste tour van Nederland! Voor de 17e keer werd de Kraaienrit georganiseerd met 100 vracht- en verhuiswagens voor de 220 passagiers.

De Kraaienrit is een toertocht voor geestelijk gehandicapten die wordt georganiseerd door IPSE de Bruggen. Startpunt van de tour is Nootdorp en via Den Haag, Delft, Den Hoorn en Rijswijk werd de rit weer afgesloten bij het startpunt. Het verhuisbedrijf heeft meegereden met twee verhuiswagens, in de oude en nieuwe huisstijl. Meer dan 100 vracht- en verhuiswagens reden luid toeterend door de eerder genoemde steden.

De bewoners van IPSE de Bruggen en hun begeleiders hadden de dag van hun leven. Na afloop van de tocht, die zo’n 30 kilometer lang was, had iedereen vermoeide armen van het zwaaien en tuitende oren van het toeteren, maar een heel tevreden gevoel. Zowel de chauffeurs van Mondial Joh. van Buuren & Zn., als de bewoners van IPSE de Bruggen kijken alweer uit naar de volgende Kraaienrit!

IPSE de Bruggen biedt bijzondere zorg aan mensen met een handicap. Zij ondersteunen in het dagelijks leven en het ‘meedoen’ in de samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland.