Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

KPN De Borg Groningen verhuizingen via Sodexo en Oostland

Projectverhuizing De Borg binnen 7 maanden afgerond

KPN De Borg Groningen verhuizingen via Sodexo en Oostland
Tevredenheid en rustmoment voor Sodexo-team na de grote projectverhuizing

In oktober 2013 zijn de verhuizers van de Groningse vestiging van Mondial Movers, Mondial Oostland Logistics, aan de slag gegaan in de grote KPN De Borg locatie in Groningen. Doel was om te helpen de complete reshuffle van de werkplekken tot een goed einde te brengen.
De projectverhuizers hebben week na week samengewerkt met het projectteam van Sodexo, waarbij Zwanie de Haan de projectleider was en tevens het aanspreekpunt voor het vaste team Mondial verhuizers onder leiding van voorman-projectverhuizer Manfred Hageman.

KPN maakt al jaren gebruik van gebouw De Borg bij het station van Groningen en na al die jaren was een renovatie gewenst. Gelijktijdig werd de mogelijkheid aangegrepen om door het verwijderen van gang- en tussenwanden grote open vloeren te creëren die Het Nieuwe Werken concept ondersteunen. Door deze verbouwing is er een efficiëntere indeling van het pand gerealiseerd.

Tevens werd de complete technische installatie is vernieuwd. En dat allemaal op een locatie waar ‘gewoon’ gewerkt wordt, op sommige afdelingen zelfs 24 uur per dag!

Het Sodexo team heeft dit bereikt door te gaan werken met een wisseletage, waarbij er iedere week een honderdtal medewerkers tijdelijk hun werk op deze etage mochten doen, terwijl hun oorspronkelijke etage dan helemaal vernieuwd werd. Zo is er week in week uit een topprestatie geleverd door de verhuizers, want even 100 man er in, terwijl er ook weer 100 uit moeten en dat dan week op week, is echt een bijzonder kantoorverhuizing.

Nu is de hele cyclus afgelopen, reden voor wat pret en de verhuizers kregen dan ook van het Sodexo team bovenstaande foto van Sodexo’s Next Top Models toegestuurd, als dank voor de prima samenwerking en geleverde prestatie..

Mondial Movers, de vriendelijkste verhuizer van Nederland, beschikt over 28 vestigingen, strategisch verspreid door het hele land. Als enig verhuisbedrijf in Nederland is Mondial Movers toegelaten als lid van de OMA (Office Moving Alliance), de wereldwijde organisatie van Kantoor- en Projectverhuizers. Project-, verhuis- en huisvestingsmanagement wordt geleverd via Mondial Movers Projectmanagement.