Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Koektrommel voor de klanten

Nieuw op weg, de koektrommel

Koektroommel - Verhuiswagen

Koektrommel- Verhuiswagen

Koektrommel is wat je denkt als je de nieuwe verhuiswagen van Mondial Movers tegenkomt. Inderdaad, het is een trommel in de vorm van een Mondial Movers verhuiswagen.

Ieder jaar worden er door Mondial Movers één of twee weggevertjes ontworpen en ter beschikking gesteld van de vestigingen. De cadeautjes komen dan ook in het hele land terecht.

Vouwplaat en Kleurboek

Eerder al konden klanten van de Mondial Verhuisbedrijven verblijd worden met een originele vouwplaat van een Mondial Movers Verhuiswagen of een kleurboek vol met vrolijke verhuisplaten.

De komende tijd maken (potentiële) klanten, tijdens een taxatiebezoek kans om een leuke originele trommel te krijgen. De trommel is gevuld met lekkere fruittoffees om te zorgen dat de klant ook weer iets weg te geven heeft aan vragende kinderen. Natuurlijk kan de klant de trommel ook zelf leegeten.

Koektrommel - Fruittoffees - Verhuiswagen

Commercieel doel

We mogen er voor uit komen. iets weggeven is hartstikke fijn. Maar we hopen natuurlijk ook dat de klant aan ons denkt als er over de offerte beslist gaat worden.

Vriendelijk

In ieder geval heeft de koektrommel de vriendelijke uitstraling die bij Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, hoort.

Koektrommel - verhuiswagen - Mondial Movers