Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Klompen op kantoor Mondial Movers

Hans Haverkort, directeur van Mondial Vogel Verhuizingen, heeft naar de maandelijkse vergadering van Mondial Movers een wel heel speciaal cadeau meegenomen voor Barbara Monnier, het gezicht van Mondial Movers International. Prachtige blauwe klompen.

klompen mondial movers international verhuizen

De oer-Hollandse klompen, gesneden uit echt Zeeuws hout, schitteren nu op het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam. De klompen zijn helemaal gepersonaliseerd naar de kracht achter de internationale afdeling. Barbara’s naam en het logo van Mondial Movers International staan mooi in contrast met het blauw en groen, de huiskleuren van Mondial Movers.

Met een originele Hollandse Molen op de neus van de klomp maakt dit Nederlands product waarschijnlijk zijn opwachting op de IAM Annual Meeting, die in oktober gehouden wordt in San Diego. Wij denken dat Barbara, op deze “gepersonaliseerde” klompen,  een goede indruk achter gaat laten op deze grootste bijeenkomst van internationale verhuizers ter wereld. Zoals ook op eerdere conferenties, zal Barbara oude contacten aanhalen en nieuwe opdoen, met als doel te zorgen voor een optimale dienstverlening aan haar relaties.