Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kleine helden ontmoeten grote helden

De Haagse vestiging van Mondial Movers, Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, heeft een unieke Mondial-fiets beschikbaar gesteld voor de loterij van Stichting MIJN HELD.

helden mondial movers

Dagelijks verrichten honderdduizenden stoere jongens en meiden heldendaden door steeds weer de strijd aan te gaan met bijvoorbeeld een ernstige ziekte, een trauma als gevolgen van misbruik of mishandeling, armoede, pesters of het feit dat ze niet meer thuis kunnen wonen of al jong de zorg hebben voor een gezinslid. Stichting MIJN HELD zet deze “kleine” helden in het welverdiende zonnetje door voor hen een onvergetelijke ontmoeting te organiseren met hun grote held.

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen heeft, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de (jonge) helden, een Mondial-fiets beschikbaar gesteld als prijs voor de loterij. Onlangs zijn de winnende loten getrokken en hebben de prijswinnaars persoonlijk bericht ontvangen over de gewonnen prijs.

Begin maart ’16 heeft Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen de Mondial-fiets overhandigd aan de winnares Dini Arendse. Wij wensen mevrouw Arendse veel plezier en hopen dat zij mooie fietstochten mag maken.

Stichting MIJN HELD zet zich met passie in voor de mini helden van Nederland, reden voor de verhuizer uit Den Haag mee te doen en door een kleine bijdrage de kans te bieden om kinderen in het zonnetje te zetten.