Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Klant tevreden over Facility Warehousing dienst van Mondial Movers

Klant tevreden over Facility Warehousing dienst van Mondial Movers

Vianen – Mondial Movers heeft opnieuw een positieve reactie gehad over de Facility Warehousing dienst. Een grote en trouwe klant van de verhuisorganisatie is na inventarisatie van het magazijn en de daarbij behorende voorraden tot de conclusie gekomen dat er, over een periode van een jaar, slechts een voorraadverschil van 0.01% is ontstaan. Een keurig resultaat dat aangeeft dat de Facility Warehousing, binnen bedrijven, voor positieve aanvulling zorgt.

Het uitbesteden van opslag, beheer en distributie van inboedels en bedrijfsinventaris is met name voor het administratieve gedeelte van een bedrijf of organisatie een last die ontnomen wordt. Voorraadverschil ontstaat vaak, doordat er geen duidelijk overzicht is van de voorraden. Mondial Movers biedt door middel van een speciaal, digitaal Mondial Opslag Beheer en Informatiesysteem (MOBIS) een dienstverlening die ervoor zorgt dat er beter inzicht is en minder kosten gemaakt worden.

Gebruikers van deze dienst reageren zeer positief. Zij kunnen 24-uur per dag online de voorraden bekijken. Tevens bestaat er een mogelijkheid om met een paar drukken op de knop spullen te bekijken en te bestellen voor levering.

Lees hier het artikel over Facility Warehousing in Office Magazine van juli 2011.