Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Speelgoededoelendozen voor stichting Stunt

Wat een mooi gebaar! De stichting Stunt uit Delft heeft 15 Speelgoededoelendozen ontvangen van Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen. Het speelgoed is ingezameld door kinderopvangorganisatie KERN en is bedoeld voor gezinnen die zelf niet de middelen hebben om het aan te schaffen.

De stichting Stunt is een organisatie die onder meer volwassenen ondersteunt die op dit moment afhankelijk zijn van een uitkering en graag weer aan de slag willen gaan. Samen wordt er gekeken welke mogelijkheden er zijn om passend werk te vinden. De stichting heeft maar liefst 8 leerwerkbedrijven waar mensen terecht kunnen om hun talenten verder te ontwikkelen.
De Speelgoededoelendozen waren een mooie verrassing voor de stichting Stunt. Het speelgoed is bedoeld voor de kinderen van de deelnemers. Daarnaast kan het ook intern gebruikt worden: zo helpen de (strip)boeken deelnemers die de Nederlandse taal aan het leren zijn.

Foundation

Verhuisbedrijf Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers. Vanuit deze landelijke verhuisorganisatie is in 2020 een Foundation opgericht met als doel om armoede en eenzaamheid in Nederland te bestrijden. Dit wordt onder meer gedaan met de Speelgoededoelendoos. Verhuisbedrijf Mondial Van Buuren deelt de verhuisdozen uit aan haar klanten met als doel om speelgoed op te halen dat anders weggegooid zou worden tijdens de verhuizing. Vanuit één van de klanten, kinderopvangorganisatie KERN (onderdeel van SWKGroep), werden er tientallen verhuisdozen gevuld met speelgoed. Een prachtig gebaar!