Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kinderen op excursie in verhuiswagen!

Geïnteresseerd luistert klas 3b van Basisschool het Kompas uit IJmuiden naar de verhalen die Donny Beentjes deze ochtend vertelt!

kinderen mondial movers

De verhalen over het verhuizen en over het rijden in grote verhuiswagens tovert lachende gezichten bij de kinderen. Dolenthousiast springt de klas op als de verhuiswagen van Mondial Baars Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Haarlem, om de hoek komt rijden.

De jeugd wil maar al te graag in de cabine klauteren en natuurlijk even op de toeter drukken. Die klinkt toch altijd hard van zo’n vrachtwagen! Mondial Baars Verhuizingen laat zien, met behulp van de verhuiswagen, wat de gevaren van zo’n grote verhuiswagen zijn. Vooral in smalle straten, waar kinderen veel fietsen of lopen, is het vaak goed opletten voor de chauffeur.

Blijf uit de dode hoek!

Door die dode hoek is het voor de chauffeur niet altijd zichtbaar wat er direct naast of voor de vrachtwagen gebeurt. Door de kinderen plaats te laten nemen achter het stuur, ervaren zij zelf hoeveel ze kunnen zien door de toch wel grote spiegels. Verbaast reageren ze dat zij best wel weinig zien! Door deze leuke en interactieve wijze steken de kinderen veel op van het rijden met zo’n groot voertuig en zijn zij zich beter bewust van het gevaar als ze  op hun fietsje springen.

De kinderen hebben over het bezoek van de verhuiswagen een leuke stukje geschreven met daarbij een mooie tekening. De Juf heeft Mondial Baars Verhuizingen bedankt voor de leuke les over de verhuiswagen.