Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

KiKa profiteert van samenwerking Mondial Movers en Woonzorg

bewoonster van woonzorgcentrum St. Barbara uit Ede is winnaar geworden.

VLNR: Jan van Santen, mw. Linssen-Janssen, Melie van ’t Land, beheerder St. Barbera, Wim Dijker

Mevrouw Linssen-Janssen, bewoonster van woonzorgcentrum St. Barbara uit Ede is winnaar geworden van de samenwerkingsactie van Mondial Movers en Woonzorg Nederland. Melie van ’t Land, ambassadeur van Kika ontving uit haar handen een cheque ter waarde van 500 euro. De actie ondersteunt het maatschappelijk verantwoord ondernemen waar beide organisaties zich hard voor maken.

Bewoners en toekomstige bewoners van complexen van Woonzorg Nederland, die gebruik hebben gemaakt van de verhuisdiensten van Mondial Movers, maken kans op twee maal 500 euro. Voor henzelf en een goed doel. De organisaties zetten met deze actie hun samenwerking luister bij. Aan de samenwerkingsovereenkomst komt geen provisie te pas. In plaats daarvan maken de organisaties liever een bewoner een goed doel blij. Na iedere twintig verhuizingen wordt een gelukkige getrokken.

Oud voor jong
Mevrouw Linssen-Janssen Geen enkel kind hoort in een ziekenhuisbed thuis. Ik ben blij dat ik op deze manier iets kan toevoegen”.

KiKa beer
De zachte pluche KiKa beer wordt stevig vastgehouden door Jan van Santen, eigenaar van Mondial Waaijenberg Verhuizers. De knuffelbeesten worden door de ambassadeurs van KiKa verkocht voor een goede doel: de zeven kinderkankercentra in Nederland. Zij stellen therapieën versneld beschikbaar voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.