Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

verhuisproject grootste kantoorgebouw van Nederland voor Mondial Movers

Verhuisproject naar grootste kantoorgebouw van Nederland voor Mondial Movers

Op donderdag 13 september is de verhuisvoorbereiding voor de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en van Veiligheid en Justitie (VenJ) tijdens een kick off bijeenkomst gestart. Nog minder dan 100 dagen voordat de eerste medewerkers (van BZK) naar de nieuwbouw gaan verhuizen. Tijdens de bijeenkomst is het verhuisproject toegelicht en zijn alle taken en werkzaamheden voor de medewerkers uitgebreid besproken. De Mondial Movers vestiging uit Den Haag, Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, zal de uitvoering van de verhuizing van dit verhuisproject op haar nemen.

De verhuizing heeft een paar unieke elementen; naast een verhuizing naar het grootste kantoorgebouw van Nederland zal het verhuisproject duurzaam uitgevoerd worden. Door Mondial Movers zal er gebruik gemaakt worden van elektrische mobiliteit, waaronder de elektrische verhuiswagen van de Mondial Movers vestiging Aad de Wit, maar ook elektrische trekkers. Een innovatieve wijze van verhuizen welke op deze schaal nog niet eerder is vertoond.

De eerste verhuizing staat half december gepland. Hierna wordt er met enige uitzonderingen elk weekeinde verhuisd. Als eerste zullen alle onderdelen van BZK verhuizen en daarna is het ministerie van Veiligheid en Justitie aan de beurt. Tot medio 2013 lopen alle verhuizingen door.