Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

SEBO-Keurmerk voor Verhuisbedrijf Henneken

In Zoetermeer heerst er grote waardering voor bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

SEBO keurmerk verhuizer mondial verhuisbedrijf Henneken

Lokaal is het SEBO-keurmerk in het leven geroepen, het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen.

Op vrijdag 2 september mocht Lauwrens de Jong, directeur van Mondial Verhuisbedrijf Henneken, het SEBO-keurmerk in ontvangst nemen. Tijdens de feestelijke middag is de vriendelijke verhuizer uit Zoetermeer beloond door Ter Zake Het Ondernemershuis voor de inspanningen bij het effectief en aantoonbaar begeleiden van personeel, het ondersteunen van doelen gerelateerd aan Zoetermeer, het ondernemersklimaat actief verbeteren en samenwerking zoeken met andere partijen.

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is op 3 criteria beoordeeld, namelijk:

  • Een zorgvuldig personeelsbeleid;
  • Het ondernemen van activiteiten met als doel de werkgelegenheid te bevorderen;
  • Het ondernemen van activiteiten met als doel de samenwerking met onderwijsinstellingen te bevorderen;
  • De mate van inspanning voor sociale en maatschappelijke doelen in Zoetermeer.

Lauwrens de Jong is trots dat door de inspanningen van het gehele team het verhuisbedrijf ruim voldoet aan de opgestelde criteria. Met trots wordt dan ook het beeldje van het SEBO-keurmerk gepresenteerd op het kantoor in Zoetermeer. Op dit moment zijn er 34 bedrijven die het SEBO-keurmerk mogen dragen.

Ter Zake Het Ondernemershuis

De centrale ontmoetingsplek voor alle ondernemers in Zoetermeer. Een prima plek om in ongedwongen sfeer te netwerken. Ter Zake stimuleert het samen werken aan een beter economisch klimaat. Ontmoeten, kennis delen, samenwerken en zaken doen zijn de pijlers van Het Ondernemershuis. Met als gezamenlijk doel ondernemers te stimuleren zich te onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.