Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Keurmerk Sociale Onderneming voor Mondial Van der Velde ’t Veentje

Dinsdag 6 december ’16 heeft Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen het certificaat van het keurmerk Sociale Onderneming ontvangen. Dit tijdens het Congres ‘De sociale onderneming’ in het gebouw van de Haagse Hogeschool in Den Haag.

keurmerk mvo mondial movers verhuizer

De Sociale Onderneming

Het bedrijf anno 2025 ziet er heel anders uit dan het bedrijf van nu. De oude rol van het bedrijfsleven om ‘slechts’ de mens te voorzien van werk en inkomen maakt plaats voor een andere invulling. Die van het bedrijf als sociaal deelnemer in onze maatschappij. De definitie van een sociale onderneming is simpel. Ieder bedrijf dat zich sociaal opstelt en daarmee zorgt voor social impact in de samenleving is een sociale onderneming.

Tijdens het feestelijk congres heeft Robert Medenblik, directeur van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, het certificaat ontvangen. Door het tekenen van de officiële overeenkomst verklaarde de verhuizer de markt te zullen stimuleren voor sociaal verantwoorde bedrijfsvoering. Dit door zelf dat beleid in te voeren in de eigen organisatie en zo het goede voorbeeld te geven.

Duurzame inzet

De social impact waar het verhuisbedrijf voor zorgt bestaat uit het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Het ondersteunen of actief deelnemen aan goede doelen, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Een duurzaam personeels- en milieubeleid. Het serieus nemen van de voorbeeldfunctie als sociaal MKB-bedrijf en daarmee andere MKB-bedrijven inspireren en stimuleren.

Robert Medenblik is trots dat door de inspanningen van het gehele team het verhuisbedrijf voldoet aan de opgestelde criteria. Met trots zal het keurmerk Sociale Onderneming dan ook gedragen en gecommuniceerd worden.

Mondial Movers

Als de Haagse vestiging sluit het gevoerde beleid  volledig aan bij het landelijk gevoerde beleid van Mondial Movers. De verhuisorganisatie is dan ook verheugd dat het belang van Sociaal Ondernemen ook juist in de Hofstad zo wordt onderkend. Mondial Movers acteert zelf als Social Enterprise.