Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Keurmeesters bij de vriendelijke verhuizer

In samenwerking met Ingenium Bedrijfsadvies zijn de opleidingen tot Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen (NEN 3410) en Keurmeester Magazijnstellingen speciaal ingepland voor de vriendelijke verhuizers.

cursus keurmeesters vriendelijke verhuizer mondial movers

Op maandag 3 en maandag 10 oktober hebben  gemotiveerde medewerkers van Mondial Kattenberg Verhuizingen, Mondial VSN Verhuizingen, Mondial Eduard Strang Verhuizingen, Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen, Mondial Baars Verhuizingen, Mondial Van Dijk Verhuizingen en Mondial Vlugo Verhuizingen hun officiële diploma tot keurmeester behaald.

Deskundige van nationale en internationale wetgeving

Verhuizers werken regelmatig met elektrische apparaten en iedere vestiging beschikt over een opslaglocatie en Inboedelhotel. Om aan alle wettelijke richtlijnen te voldoen is het noodzakelijk dat alle elektrische apparaten en  de magazijnstellingen periodiek gekeurd worden. Een soort APK voor apparaten en stellingen dus.

Deze keuringen moeten worden uitgevoerd door een gecertificeerd keurmeester. Tot nu toe werd de verplichte keuring door veel van de vestigingen uitbesteed aan derden. Vaak past een keuringsbezoek niet in de planning, reden om te zorgen dat Mondial Movers zelf beschikt over voldoende keurmeesters.

De trainers Ton Maas en Mark Knecht hebben de verhuizers alle kennis bijgebracht over regels, wetgeving, risico’s en administratieve afhandeling van de keuringen.  Door deelname aan de cursussen hebben de deelnemers een officieel diploma tot keurmeester behaald.

Nu veel  Mondial verhuisbedrijven over een eigen keurmeester beschikken kan het moment van keuren flexibel plaatsvinden en op eigen gewenst tijdstip uitgevoerd worden. Wel zo handig! Natuurlijk ook nog eens veilig, want er wordt gewerkt volgens de OHAS 18001 norm voor arbeidsomstandigheden. Veiligheid gaat immers voor alles!