Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kerstontbijt bij Mondial Movers

De medewerkers van Mondial Movers in Alblasserdam hebben op vrijdag 22 december 2017 genoten van een heerlijk kerstontbijt.

kerstontbijt

Van links naar rechts: Leonie Naaktgeboren, Sanne Messemaker, Ria Lighaam, Esther Visser, Marianne Junge, Rick Schuijff, Marcel de Waal, Niecky de Liefde, Tess van Leeuwen, Olga Polyakova, Joke Glastra, Tom Stuij, Boy van der Veer en Barbara Monnier.

Uitgedost in feestelijke kleding verscheen het hele team om 8.00 uur ’s ochtends op kantoor. Het is al jaren een traditie om de laatste werkdag voor Kerstmis met zijn allen te genieten van een ontbijt. Zoals altijd is er, onder leiding van Ria Lighaam, veel tijd en energie in gestoken om de tafels mooi te dekken en een heerlijk ontbijt te serveren. Een kerstmuziekje op de achtergrond maakte de sfeer compleet.

kerstontbijt

Voorafgaand aan de maaltijd hield directeur Tom Stuij een korte toespraak waarin hij terugblikte op het afgelopen jaar. Tevens bedankte hij alle collega’s voor hun inzet. Na een toost was het tijd om te genieten van een smakelijk ontbijt.

Het team van verhuisbedrijf Mondial Movers wenst u allen een prachtige kerst en een voorspoedig 2018!