Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kerstmis in Alblasserdam

“Komt allen tezamen” is natuurlijk een terugkerend thema als het weer tijd is om Kerstmis te vieren. De medewerkers op het kantoor van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, komen dan ook allen tezamen op de laatste werkdag voor Kerstmis voor een uitgebreid kerstontbijt.

kerstonbijt verhuizer Mondial Movers

vlnr: Remco Buik, Michelle Legerstee, Sionay Dilanchian, Tom Stuij, Sanne Messemaker, Marcel de Waal, Marianne Junge, Ria Lighaam, Esther Bonefaas, Boy van der Veer, Barbara Monnier

Ze zijn die dag al vroeg op het kantoor in Alblasserdam om met de voorbereidingen van het kerstontbijt te beginnen. Het kerstontbijt, dat al een jarenlange traditie is, brengt alle medewerkers van het kantoor bij elkaar. Ook diegenen die vrij zijn, zijn op deze ochtend toch even op het kantoor in Alblasserdam aanwezig.  Omdat zo’n kerstontbijt best iets feestelijks mag hebben, zijn de mooiste kleren uit de kast gehaald.

De medewerkers hebben er samen voor gezorgd dat de tafel weer rijkelijk gedekt is en het kerstontbijt voorzien is van voldoende lekkers. Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, opende het feestelijke moment door nog even stil te staan bij het afgelopen jaar en bij het team zoals dat zich iedere dag inzet om verhuizingen mogelijk te maken.

Traditiegetrouw wordt er op de dag voor Kerstmis ook een echt “galafoto” genomen met alle medewerkers. Een hele belevenis voor de nieuwe medewerkers om op een andere manier dan gebruikelijk op de werkplek aanwezig te zijn.

Met de foto brengen ze ook een groet aan de collega’s bij alle Mondial Verhuisbedrijven in het hele land en aan relaties, vrienden en bekenden.

Het mag duidelijk zijn; het team van Mondial Movers wenst iedereen een fantastisch kerstfeest!