Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kerstmis in Alblasserdam

Kerstmis bij Mondial Movers in Alblasserdam tijdens kerstontbijt

Kerstmis in Alblasserdam

vlnr, Tom Stuij, Mouad Lamkaddem, Boy van der Veer, Marcel de Waal, Barbara Monnier, Marianne Slier, Sanne Messemaker, Marianne Junge, Robert van Houwelingen, Ria Lighaam, Tom den Besten, Pragash Fernado en Esther Bonefaas

Kerstmis het feest van de traditie

Het is al een jarenlange traditie dat alle medewerkers van Mondial Movers op de dag voor kerstmis samen komen voor het kerstontbijt. Omdat het een echt ontbijt betreft starten de voorbereidingen al ‘s-morgens vroeg en zo vanaf 07.00 uur komen de eerste medewerkers binnen.

Natuurlijk is iedereen op z’n “paasbest”, immers het is fijn om op een dag als deze bij elkaar te komen en dat mag best iets feestelijks hebben.

Het ontbijt is ook de gelegenheid om de jaarlijkse “galafoto”te maken en het startsein voor het uitdelen van de cadeautjes. Zeker voor de nieuwe medewerkers en de stagiaires is het een hele belevenis om op een andere manier dan gebruikelijk op de werkplek aanwezig te zijn.

Met de foto brengen de medewerkers van de verhuisorganisatie ook een groet aan de collega’s bij alle Mondial Verhuisbedrijven in het hele land en aan alle relaties.

De wens is duidelijk “wij wensen jullie een prachtig kerstfeest”