Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Wens van Mondial Movers

Mondial Movers wenst alle bekenden heel fijne feestdagen en een prachtig 2016.

Wij bedanken iedereen die ons een warm hart toedraagt en diegenen die ons hun vertrouwen geschonken hebben.  Het feit dat we weten dat u ons waardeert is een motivatie om ook in 2016 weer ons best te doen het u naar de zin te maken.

kerstgroet kerst verhuizer verhuizing mondial movers

Dat we de vriendelijke verhuizer zijn heeft zich ook in 2015 weer bewezen en we kijken dan ook terug op een geslaagd jaar. Het jaar was natuurlijk extra feestelijk door het 25-jarig bestaan van ons samenwerkingsverband en de in Arnhem gehouden familiedag, waar alle medewerkers en hun familie de gezamenlijkheid gevierd hebben.

Mondial Movers is in staat om zowel een particuliere verhuizing als een projectverhuizing tot een goed eind te brengen. Of het nu om een lokale, nationale of internationale verhuizing gaat, het vakmanschap hiervoor is binnen Mondial Movers aanwezig.

Vooruitkijkend spreken wij de wens uit dat het ons allen goed zal gaan. De eerste stappen zijn gezet in het Klimaatakkoord en als duurzaam bedrijf zullen ook wij ons steentje bijdragen aan het behalen van de doelstellingen. Ook in 2016 zullen we onze mails weer ondertekenen met het gezegde:

We hebben de wereld niet geërfd van onze ouders, maar te leen van onze kinderen.