Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kerstgroet Mondial Movers 2021

Het jaar 2021 is in alle opzichten weer een uitdagend jaar geweest. Via deze weg willen wij u bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie en voor de prettige samenwerking. Namens het team van Mondial Movers wensen wij u een gezond en voorspoedig 2022! Bekijk onze digitale kerstboodschap:

Kerstgroet Mondial Movers 2021.

Goede doelen

In de kerstperiode kiest Mondial Movers traditiegetrouw twee goede doelen om te ondersteunen. Dit jaar hebben we gekozen voor organisaties die zich bezig houden met het bestrijden van eenzaamheid: de Zonnebloem en stichting miMakkus.

Deze laatste stichting heeft een werkwijze ontwikkeld waarbij mensen worden opgeleid tot ‘miMakker’. Een miMakker is iemand die in staat is om wezenlijk contact te maken met mensen met een cognitieve of verstandelijke beperking. Vanuit rust en respect wordt er contact gezocht, met als doel om een positieve bijdrage te leveren aan het emotionele welzijn van de zorgvrager.

Mondial Movers Foundation

Het bestrijden van eenzaamheid past bij de doelstelling van de Mondial Movers Foundation. Deze stichting is in 2020 opgericht door Mondial Movers en heeft als doel om lichtpuntjes te creëren in het leven van mensen. Dit doen we onder meer door samen te werken met miMakker Tobi (Henk Vlot, theatermaker op locatie). Lees meer over de Foundation.