Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

KennisMatch laatste bijeenkomst

Kennismatch is een meer dan netwerkorganisatie.
Niet netwerken, maar kennis uitwisselen is het motto.

KennisMatch - Verhuizen

Groepsfoto tijdens de laatste bijeenkomst van KennisMatch. Dordrecht november 2016

KennisMatch

Frank van den Broeck heeft, samen met echtgenote Tineke de KennisMatch organisatie opgericht aan het begin van deze eeuw. Doel van KennisMatch was niet zomaar een netwerkorganisatie te zijn, maar juist die deelnemers te koppelen die elkaar echt van dienst konden zijn.

Het uitwisselen van vooral technische ontwikkelingen en problemen heeft de eerste jaren dan ook de boventoon gevoerd. De laatste jaren zijn de onderwerpen wat breder getrokken. Natuurlijk gelijke trend houdend met de vraagstelling zoals die in de bedrijven speelt.

Verhuizen en Duurzaamheid

Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, is zo’n 5 jaar geleden gevraagd te participeren om zijn kennis over verhuizen, duurzaamheid en de implementatie van MVO in de bedrijfsvoering te komen delen met de techneuten van het eerste uur.

De klik was er, en zo mogelijk heeft Tom de afgelopen jaren de bijeenkomsten bijgewoond. Omdat de wereld van de Techniek nu niet direct de wereld van de verhuizers is, kon Tom ook nieuwe indrukken opdoen en de opgedane ideeën zo mogelijk weer introduceren bij Mondial Movers.

Opheffen

De wereld veranderd en ook de wijze waarop kennis wordt gedeeld. Frank en Tineke van den Broeck hebben dan ook moeten besluiten dat de organisatie KennisMatch opgeheven wordt. Nog één keer kwamen de deelnemers bij elkaar in Dordrecht. om voor een laatste keer de “hoe is het bij jou” vraag te beantwoorden. Tineke en Frank bedankten de deelnemers en de deelnemers bedankten Frank en Tineke en zo was de cirkel weer rond. Er is teruggekeken op een mooie tijd met gezellige en nuttige bijeenkomsten.

Natuurlijk mocht een groepsfoto niet ontbreken en zo zien we de deelnemers vereeuwigd. Marco van Uden , Logistiek; Joan de Heer, Aannemer de Heer, Wim Kompier, Alabastine, Donald van Pelt, BAM Bouw en Techniek, Johan Cockx, Dopharma, Bart Pluijmers, Heerema, René Naburgh, Hoogland Mennes, Frank en Tineke van den Broeck, KennisMatch, Bas Schop, Klimaatservice Holland; Tom Stuij, Verhuisbedrijf Mondial Movers; John van der Draaij, Unilever R&D; Rene Rolloos, Univar Zwijndrecht en Marcel Pomper van Xylem Water Solutions.