Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

KennisMatch bij Mondial Movers

KennisMatch bij Mondial Movers

De leden van Kenniskring Maintenance en Facility Professionals van KennisMatch zijn op bezoek geweest bij Mondial Movers. De leden komen tweemaandelijks bij elkaar om te overleggen over nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en kunnen daarnaast de individueel aanwezige kennis uitwisselen. Zo ook de reden van dit bezoek. Onze Algemeen Directeur, Tom Stuij, is deelnemer in KennisMatch en de leden zijn op zijn uitnodiging naar ons kantoor gekomen voor een ontbijtsessie. Zij zijn geïnformeerd over de wijze waarop Mondial Movers, als het toonaangevende grootste verhuisbedrijf van Nederland, duurzaamheid geïmplementeerd heeft.

De presentatie door Tom Stuij (ondersteund door Marcel de Waal, Commercieel Directeur) maakte vooral duidelijk dat MVO en duurzaamheid eigenlijk gelijke begrippen zijn. In beide gevallen gaat het om ondernemen in het snijvlak van de 3 PPP van People, Planet en Profit. Geen van de drie PPP mag dus ontbreken bij iedere beslissing die al ondernemend genomen wordt.

Daarnaast is het succes vooral toe te schrijven aan transparantie (wees eerlijk over wat je doet) en communicatie (dat maakt iedereen enthousiast en zorgt voor een aaneengesloten reeks successen).

Bij Mondial Movers heeft dit gewerkt en het zal zeker zo zijn dat het ook in de bedrijven van de toehoorders (o.a. vertegenwoordigers van Unilever, Heerema, Klimmaatservice Holland, Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht, Contego en Univar) bij zal kunnen dragen aan een succesvolle transitie naar een MVO-bedrijf.

Al met al was het een geslaagde ochtend en hadden onze gasten geen spijt van hun vroege komst naar Alblasserdam.