Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Maatschappelijke bijdrage Mondial Oostland Verhuizingen op Kennisfestival

Het Kennisfestival Midden-Groningen heeft een match opgeleverd tussen Mondial Oostland Verhuizingen en fanfarecorps Hoogezand-Sappemeer. Het verhuisbedrijf biedt geheel kosteloos opslagruimte aan voor het archief van de muziekvereniging. In ruil daarvoor verzorgt het fanfarecorps een gratis optreden.

kennisfestival Midden-Groningen, maatschappelijke bijdrage Mondial Oostland Verhuizingen

Mondial Oostland Verhuizingen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en was dan ook een van de deelnemers aan het Kennisfestival. Dit evenement wordt georganiseerd door de Midden-Groningse Uitdaging. Op dit evenement kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact komen om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Het doel is om geheel vrijwillig iets voor een ander te doen.

Verhuisadviseur Henk de Haas raakte bij dit event in gesprek met een vertegenwoordiger van het fanfarecorps Hoogezand-Sappemeer. Deze vereniging was op zoek naar opslagruimte voor het archief. Aangezien Mondial Oostland Verhuizingen in haar opslagloods ruimte beschikbaar heeft waar het archief veilig bewaard kan worden, was deze match snel gemaakt. En dit is ook precies waar het Kennisfestival: om geheel kosteloos iets te doen voor de samenleving.