Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Kelly Lamers in dienst

Kelly lamers Mondial Movers Startersbeurs

Kelly Lamers in dienst

Kelly Lamers is op 2 januari 2017 op het kantoor van Mondial Movers aan het werk gegaan. Niet als illustrator, zoals je mag verwachten als je bovenstaande tekening ziet, maar als Junior Account Executive.

Startersbeurs

Al weer voor de derde keer hebben wij een beroep gedaan op de Startersbeurs om een jonge, goed opgeleide, kracht in de gelegenheid te stellen de nodige werkervaring op te doen. En tot nu toe met succes want eerdere instromers zijn nog steeds in dienst.

Opleiding

Bovenstaande illustratie staat er natuurlijk niet voor niets. Kelly heeft namelijk eigenlijk een heel ander vak geleerd. Na het Atheneum heeft ze een Minor gehaald (Grafiek en Audiovisueel) aan de Kunstacademie St-Joost in Breda. Daarna is ze zelfs nog verder gegaan bij de NHTV in Breda en is ze nu Master Game & Technology.

Verder

Kelly Lamers is 23 jaar, komt uit Rijswijk, woont in Dordrecht en is dus een vakvrouw op haar gebied. De compleet andere vaardigheden die zij kan oefenen binnen Mondial Movers geven haar ongetwijfeld de kans zich verder te ontplooien.

Vergelijk

Onderstaande foto van Kelly nu met haar evenbeeld als illustratie.

Kelly Lamers, Mondial Movers