Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Jury MVO-Award Drechtsteden bezoekt Mondial Movers

Jury MVO-Award Drechtsteden bezoekt Mondial Movers

Wij hebben op 23 augustus bezoek gehad van Harry Wagemakers, wethouder Maatschappelijke ondersteuning Duurzaamheid en Recreatie van de Gemeente Dordrecht. Als jurylid van de MVO-Award Drechtsteden heeft de wethouder een bezoek gebracht aan Mondial Movers om erachter te komen hoe het verhuisbedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. In totaal zijn er 23 bedrijven uit de regio Drechtsteden die in aanmerking komen voor de MVO-award.

De jury, bestaande uit zes wethouders, gaan alle bedrijven langs die in aanmerking komen. Aan de hand van een checklist die zij doornemen worden drie bedrijven genomineerd. De uiteindelijke winnaar wordt voor vijftig procent door de jury bepaald, en voor vijftig procent door het publiek. Op 10 september komt de jury weer bij elkaar om de beste drie bedrijven te bepalen.

Tijdens de landelijke Fairtrade week wordt voor de tweede keer de MVO-award Drechtsteden uitgereikt. Tijdens deze week wordt er voorlichting gegeven over Fairtrade producten en worden deze gepromoot aan de Nederlandse consumenten.

Mondial Movers heeft volop aandacht voor de 3P’s van People, Planet en Profit en heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen volledig geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. MVO zit in de genen waardoor wij met recht “koploper”; genoemd worden. Naast de interne MVO-activiteiten op ons kantoor en de 28 vestigingen in het land ligt de nadruk van de MVO-communicatie vooral op het uitdragen van de MVO boodschap. Wie is er tegen een betere wereld?