Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Jozephine Trehy aan het werk voor Radio 1 bij verhuizing

Op bezoek bij Farel College Ridderkerk

Radio 1 NOS-verslaggeefster Jozephine Trehy bracht op maandagmiddag 14 juli 2014 een bezoek aan de verhuizers van Mondial R. Vlot Verhuizingen.

Radio 1 verhuizer mondial movers NOS-verslaggeefster Jozephine Trehy

Er werd op dat moment hard gewerkt aan een behoorlijke projectverhuizing van het Farel College uit Ridderkerk. In 3 dagen moesten de 12 verhuizers de projectverhuizing klaren, waarbij ettelijke verhuiswagens vol meubels en toebehoren tussen de locaties heen en weer gependeld hebben.

Jozephine Trehy kwam voor Radio 1 naar deze verhuizing omdat ze – als radiomaker – echte verhuisgeluiden wilde hebben op de achtergrond bij een interview dat werd afgenomen aan Tom Stuij, de directeur van Mondial Movers.

Reden van het interview was de bekendmaking, door makelaarsvereniging NVM, van het feit dat er nu eindelijk een stijging is in de huizenverkopen. Haar vraag was of verhuisbedrijven als Mondial Movers daar nu al veel van merken.

Om de reportage compleet te maken heeft voorman IJsbrand Tukker kort en duidelijk uitgelegd hoe de verhuizers de afgelopen jaren aan het werk zijn gebleven.

Luister hier naar de radiouitzending.