Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Joint venture projectmanagement van start

Joint venture project management van start samen met Mart project
Tom
Stuij, directeur Mondial Movers, schudt de hand van Martijn Schmale, directeur Marts Projectmanagement, als start van de joint venture.

Op 1 januari 2013 gaat de nieuwe organisatie Mondial Movers Projectmanagement van start. Mondial Movers heeft hiervoor haar krachten gebundeld met MartS Projectmanagement, met als doel bedrijven met een gewijzigde huisvestingsbehoefte op adequate wijze van dienst te kunnen zijn.

In de joint venture staat MartS Projectmanagement garant voor de kennis van projectmanagement, terwijl Mondial Movers, als toonaangevend projectverhuizer van Nederland, natuurlijk weet wat opdrachtgevers verwachten als ze voor de begeleiding rondom een huisvestingsproject aankloppen.

Het bedrijf richt zich vooral op organisaties die door groei of krimp van het personeelsbestand, of veranderde vraag, hun huidige werkruimte anders ingedeeld willen hebben. Wellicht moet er verbouwd worden of zelfs uitgekeken worden naar een nieuwe locatie? Deze vraagstukken zijn het werkgebied van Mondial Movers Projectmanagement.

In het eerste kwartaal van 2013 zal er vooral gewerkt gaan worden aan het leggen van het fundament van het bedrijf, maar ook zullen er direct concrete projecten worden aangepakt. De nog te lanceren website, www.huisvestingsprojecten.nl wordt het portal waarop Mondial Movers Projectmanagement haar diensten gaat aanbieden.

Steekwoorden binnen Mondial Movers Projectmanagement zijn; herhuisvesting, werkplekken, management, kostenbeheersing, kennis, zorg en resultaat.

Info: www.mondial-movers.nl en www.martsprojecten.nl