Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Groot Jezusbeeld verhuisd in Utrecht

Mondial VSN Verhuizingen heeft recentelijk wel een heel bijzondere klus succesvol afgerond. Een groot Jezusbeeld van 200 kilo verhuizen van een kringloopwinkel naar het kantoor van de Bankzitters. Een uitdaging die maar weinig verhuisbedrijven durven aan te gaan.

Kringloopwinkel Wawollie uit Utrecht zocht een kleine maand geleden contact met Mondial VSN Verhuizingen. Een zwaar, groot en breekbaar Jezusbeeld moest binnen Utrecht worden verhuisd. De kringloopwinkel vroeg of Mondial VSN Verhuizingen een manier kon bedenken om het beeld netjes te vervoeren. Dit beeld was een aankoop van de bekende Youtube groep de Bankzitters en zij wilden het beeld graag op hun kantoor zetten. Natuurlijk wist Mondial VSN Verhuizingen zich hier wel raad mee.

Zorgvuldig hebben zij het beeld ingepakt in dikke lagen noppenfolie. Met spanbanden en verhuisdekens is het beeld in de verhuiswagen gezet zoals te zien is op de foto hieronder. Alleen op deze manier kon het beeld zonder problemen vervoerd worden en op het kantoor geplaatst worden.

In een video van De Bankzitters komt de verhuizing van het Jezusbeeld ook even aan bod. Hierin is ook te zien dat Raoul van de Bankzitters zegt “Het was een logistieke puzzel, want er waren weinig verhuisbedrijven die het aandurfden om Jezus te verplaatsen.” Maar voor Mondial VSN Verhuizingen was dit geen enkel probleem! Het beeld staat nu netjes op het kantoor van de Bankzitters in Utrecht!

Bekijk de video vanaf minuut 22; https://www.youtube.com/watch?v=H4mCLIWRvng