Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

In memoriam Jan van Dijk (1947 – 2020)

Mondial Movers heeft tot haar grote verdriet afscheid moeten nemen van Jan van Dijk, oud-eigenaar van Mondial Van Dijk Verhuizingen. Jan overleed op 8 april 2020 op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van het coronavirus.

Jan van Dijk

Jan stond jarenlang samen met zijn broer Toon aan het roer van het Brabantse familiebedrijf, dat hij overnam van zijn vader, en later door zou geven aan zijn zoons. Tot aan het moment dat hij ziek werd heeft hij zich ingezet voor het verhuisbedrijf.

Familiebedrijf

Mondial Van Dijk is een echt familiebedrijf waar Jan zijn stempel op drukte door zijn tomeloze inzet, zijn gedrevenheid voor het vak en bovenal zijn vriendelijke en open karakter.
Van Dijk sloot zich jaren geleden aan bij Mondial Movers waar collega’s Jan leerden kennen als een betrokken en sympathieke collega: behulpzaam naar anderen toe en altijd de tijd nemen om iemand bij te staan. Zijn vrolijke karakter en zijn hartelijkheid zullen wij missen.

Op dinsdag 14 april is er op gepaste wijze afscheid genomen van Jan door zijn familie, vrienden, (oud-)collega’s en buurtgenoten.

Wij wensen zijn naasten veel sterkte toe.