Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Jan Smit viert 25-jarig jubileum bij Mondial Oostland Verhuizingen

Jan Smit vierde op 1 september zijn 25-jarig jubileum bij Mondial Oostland Verhuizingen in Groningen. Hij werkte de afgelopen jaren als verhuizer, chauffeur, projectleider en is momenteel actief als accountmanager. Zijn liefde voor het vak is nog net zo groot als toen hij begon. “Elke dag is anders, en dat maakt dit werk zo leuk.”

Jan Smit jubileum verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen

Jan Smit is een kwart eeuw in dienst bij verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen.

GRONINGEN – Jan Smit reageerde 25 jaar geleden op een advertentie van het verhuisbedrijf. “Ik ben aan de slag gegaan als verhuizer en vanaf de eerste dag is dat uitstekend bevallen. Je bent nog jong en kunt op dat moment veel leren van de ‘oude garde’ binnen het bedrijf. Bovendien is het werk gevarieerd: je ontmoet veel verschillende mensen en elke dag is daardoor anders.”

Een aantal jaar later ging hij aan de slag als chauffeur. Het vertellen van mooie anekdotes is inherent aan het werken in de verhuisbranche. “Wat mij vooral is bijgebleven is een rit die we maakten naar Italië. We zouden terug gaan met 80m3 aan spullen, wat een behoorlijk grote hoeveelheid is. Toen we aankwamen bij de plaats van bestemming zagen we een woning die zo klein was, dat we ons niet voor konden stellen dat er zóveel spullen zich in deze woning bevonden.” Bij het betreden van de woning bleek al snel dat met name de zolder tot iedere centimeter was benut om spullen op te slaan. “Onvoorstelbaar dat er zoveel kwijt kon.”

Tevreden

In 2005 is Jan, na het behalen van de benodigde diploma’s, aan de slag gegaan als projectleider bij het verhuisbedrijf. En sinds een paar jaar vervult hij de functie van accountmanager voor de zakelijke markt. In die hoedanigheid onderhoudt hij contacten met klanten als de Rijksuniversiteit Groningen, de provincie en diverse zorginstellingen. “We luisteren goed naar de wensen van de klant en waarderen het enorm dat zij vertrouwens in ons hebben om een project uit te voeren. Het mooiste van mijn werk is als een klant na afloop aangeeft tevreden te zijn met het eindresultaat en de manier waarop onze verhuizers het werk hebben gedaan. Iedereen vervult een belangrijke schakel in het verhuisbedrijf en wij vullen elkaar goed aan.”

Meer informatie over het verhuisbedrijf is te vinden op www.oostlandverhuizingen.nl.