Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Jan Baan 50 jaar in dienst

Feestje in Sliedrecht

Jan Baan , Mondial Vlot, Sliedrecht, 50jr

Jubilaris Jan Baan

Jan Baan is maar liefst 50 jaar in dienst bij Mondial R. Vlot en Zn in Sliedrecht. Een jubileum dat niet dagelijks voorkomt en Jan is dan ook feestelijk gehuldigd. Zijn eerste werkdag was op 25 mei 1967, direct nadat hij de militaire dienstplicht vervuld had

In die tijd was verhuizer zijn echt nog een zwaar vak, want er waren nog geen verhuisdozen of verhuisliften. Echte houten verhuiskisten werden de trappen afgedragen en met vereende krachten in de verhuiswagen gezet. Jan heeft in de loop der jaren zoveel vakmanschap opgedaan dat hij ook nu nog regelmatig bij bijzondere verhuizingen betrokken is.

Natuurlijk werden er mooie woorden tot Jan en zijn vrouw Ria gesproken bij de feestelijke huldiging op Slot Loevestein. Daar werden, op de jaarvergadering van de landelijke verhuisgroep Mondial Movers, de bloemen en een speciale gouden speld overhandigd.

Jan-Wouter Vlot directeur van het verhuisbedrijf, vertelt: ,,Ik heb hem zolang als ik hem ken nog nooit een dag chagrijnig op zijn werk gezien, maar natuurlijk is dat ook gelijk een hele goede eigenschap voor een verhuizer. Heel veel mensen binnen ons bedrijf, waaronder ik zelf, hebben van hem het verhuisvak mogen leren.”