Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Jam Fietstocht voor Adullam en Mbuma

Mirthe en Willinde zoeken sponsors

Adullam Gehandicaptenzorg is een van regelmatige opdrachtgevers voor Mondial Movers. Groot was de verrassing toen er ineens twee meisjes voor de deur stonden in Alblasserdam, die meldden dat ze sponsors zocht voor Adullam en Mbuma.

Na wat doorvragen bleken ze via de JAM fietstocht geld in  te zamelen voor de beide organisaties. Natuurlijk werd er door de medewerkers positief op gereageerd. Ieder droeg wat bij en de beide jongedames kregen nog een verhuiswagen met snoepjes mee voor onderweg. En toen nog op de foto!

Adullam , Mbuma, Mondial Movers, JAM fietstocht

vlnr: Tom Stuij, Sanne Messemaker, Olga Polyakova, , Willinde, Joke Glastra en Mirthe

Doel

Via de Jam Fietstocht wordt bijgedragen aan de plannen van de organisaties

Adullam

Met name bij zorgvragers of groepen die een intensievere hulpvraag hebben, is extra begeleiding zeer wenselijk om zoveel mogelijk nabijheid te kunnen bieden. Dit zorgt, anders gezegd,  voor een hogere veiligheidsbeleving van zowel de zorgvragers als de medewerkers. Vanuit de overheid komen deze gelden niet beschikbaar, omdat dit te maken heeft met de groepssamenstellingen of de situatie op de locatie, waardoor Adullam kiest voor dubbele nachtdiensten.
Concrete doelen voor 2017:

  • Vandaar dat extra begeleiding wordt geboden aan zorgvragers en/of bewonersgroepen met een intensieve begeleidingsvraag.
  • Verder wordt extra nachtaanwezigheid  geboden, waar dat vanuit de reguliere bekostiging niet mogelijk is.

Mbuma

De Stichting Mbuma heeft in Zimbabwe o.a. het kinderhuis Thembiso. Verder zijn ze actief in de gezondheidszorg en het onderwijs op het zendingsveld.  Met de opbrengst van onze fietstocht hopen we dit jaar het Solar project te steunen. Energievoorziening is vanzelfsprekend een belangrijk aandachtspunt bij alle voorzieningen op het zendingsveld. Momenteel worden hiervoor dieselaggregaten gebruikt welke de nodige liters brandstof verbruiken. Met het Solar project wil de stichting Mbuma echter investeren in een duurzame energievoorziening. De aanschaf van zonnepanelen is natuurlijk een zeer grote investering.

Ook geven?

Wilt u een een bijdrage leveren zonder mee te fietsen met de JAM-fietstocht? Zij zijn blij met een financiële bijdrage. U kunt een van de fietsers sponsoren of een gift overmaken naar de rekening van de JAM-fietstocht, IBAN-nummer: NL11 INGB 0004397123