Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers blikt terug op sfeervolle jaarvergadering 2019

Mondial Movers kijkt terug op een meer dan geslaagde 20e jaarvergadering in Nunspeet! Mondial Kattenberg Verhuizingen was dit jaar de gastheer en heeft de groep verrast met een afwisselend programma in de Veluwe.

jaarvergadering
Mondial Movers: een netwerk van familiebedrijven.

Mondial Movers is een samenwerkingsverband van in totaal 19 verhuisbedrijven. Eén keer per jaar komt de club samen voor een driedaagse bijeenkomst. Tijdens de jaarvergadering wordt traditiegetrouw de prijs uitgereikt voor ‘Mondials Beste Verhuisbedrijf van het jaar’. De award ging dit jaar naar Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen. Oud-burgemeester Dick van Hemmen van Nunspeet overhandigde de award.
Daarnaast werden er prijzen uitgereikt in de categorieën ‘beste binnendienst, buitendienst en taxateur’. Dit jaar gingen de awards naar Mondial Friesland Verhuizingen, Mondial Veldhoen Verhuizingen, Mondial Verhuisbedrijf Henneken, Mondial Aad de Wit Verhuizingen en Mondial Dijkstra Verhuizingen. 

De vergadering is tevens hét moment waarop de nieuwe Mondial Movers Kunstverhuisdoos wordt gepresenteerd. Inmiddels een jarenlange traditie! Kunstenares Fenna Grijpma had dit jaar de eer om het ontwerp te maken en zorgde voor een kleurrijke en dynamische kunstverhuisdoos.

De jaarvergadering vond plaats in congrescentrum Mennorode in Elspeet, dat na de bijeenkomst een ideaal startpunt vormde voor een mooie boswandeling. ’s Avonds werd de groep gastvrij ontvangen bij het prachtige Koetshuis Hulshorst, waar een heerlijk diner werd geserveerd. 

Op de laatste dag, de zaterdagochtend, kregen de vertegenwoordigers van de Mondial bedrijven een rondleiding op de nieuwbouwlocatie van Mondial Kattenberg Verhuizingen

019
jaarvergadering
Koetshuis Hulshorst.
Nieuwbouwlocatie van Mondial Kattenberg Verhuizingen.
jaarvergadering
NH Hotel Sparrenhorst.