Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

ISO 14001 voor Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen is voorgedragen voor het certificaat ISO 14001. Het milieumanagementsysteem is drie dagen lang beoordeeld of het voldoet aan de normeisen van ISO14001. De auditor van T&V heeft een positief advies afgegeven. Na Mondial Movers is dit het eerste operationele verhuisbedrijf binnen het samenwerkingsverband dat straks in het bezit is van het certificaat.

Duurzaam omgaan met het milieu. Dat is de achterliggen gedachte van verhuisbedrijf uit Den Haag om tot certificering over te gaan. Robert Medenblik, projectmanager en sinds kort ook aangesteld als coördinator kwaliteit, veiligheid, gezondheid & milieu:

“Het is andere kijk op ondernemen. We zien nu al dat het werkt. De gestelde milieudoelstellingen hebben er nu al voor gezorgd dat we veel bewuster omgaan met milieubelastende factoren als energie, water, papier en brandstof.

Bewustwording leidt tot besparingen en uiteindelijk tot rendement. Het verbruik van energie, water papier en brandstof wordt gemonitord en maandelijks besproken. Ook wordt er tijdens het managementteam overleg gebrainstormd over welke acties nog meer kunnen bijdragen aan het duurzaam omgaan met het milieu. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Als Landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven investeren we sinds dag een in mens en milieu. Mondial Movers ziet het als haar verantwoording. Één die ze met plezier neemt maar waarbij het rendement niet uit het oog verloren mag worden. Balans is daarbij noodzakelijk. Investeringen en rendement moeten in evenwicht zijn zodat de organisatie, naast het milieu, in een goede conditie blijft.